tiistai 22. tammikuuta 2013

Tervetuloa päätösseminaariin 26.1.!


Kylä elää -päätösseminaari Kansallisteatterilla lauantaina!

Syksyn ja talven aikana Kansallisteatterin Kylä elää - yleisötyöprojekti Pikku Huopalahdessa on tuonut teatteria ja taidetoimintaa kaupunkilaisten keskelle. Työpajat, yhteinen musiikkiteatteriesitys, halloween-juhla ja monet muut tapahtumat ovat ilahduttaneet ja aktivoineet satoja eri-ikäisiä ihmisiä. Mitä projekti on merkinnyt toteuttajilleen ja osallistujilleen? Miksi ja miten se toteutui? Millaista jatkoa projekti voisi tulevaisuudessa saada?

Tervetuloa päätösseminaariin kuulemaan mitä Kylä elää -projekti on tarjonnut ja pohtimaan miten taidelaitosten ja kaupunkilaisten yhteistä toimintaa voitaisiin kehittää tulevaisuudessa!

Seminaari lauantaina 26.1.2013 klo 13-17 Kansallisteatterin Omapohja-näyttämöllä, Itäinen Teatterikuja 3, 00100 Helsinki.

Keskustelussa mukana mm. Helsingin vs. kulttuurijohtaja Veikko Kunnas ja Miina Sillanpää Säätiön ja RAY:n Kohtaamisia kotikulmilla - hankkeen projektipäällikkö Teija Saarinen. Ohjelmassa myös otteita projektin puitteissa toteutetusta Kylä elää -revyystä. Kahvitarjoilu.

Seminaariin on vapaa pääsy.