maanantai 3. joulukuuta 2012

Tahti tiivistyy

Taikatalvi saapui ja joulukalenterista on saatu avata jo kolme luukkua. Meille se tarkoittaa myös sitä, että vuosi lähenee loppuaan ja musiikkiteatteriesityksen ensi-ilta lähenee kovaa vauhtia!

Helsingin Rudolf Steiner -koululla on jo pitkän aikaa valmisteltu tulevaa esitystä yli 30 innokkaan ja lahjakkaan pikkuhuopalahtelaisen voimin Jemina Sillanpään ohjauksessa. Varaa siis jo kalenteristasi ensi-ilta 16.1. klo 19 ja tule Mikael-saliin katsomaan, kuka tuttusi nouseekaan lavalle, ken tarttuu kitaraan tai kuka loihtii soinnut säkkipillistään... Muut esitykset 17.1. klo 10 ja 19 sekä 18.1. klo 10. Esityksiin on vapaa pääsy.

Ennen sitä ehtii kuitenkin tapahtua vielä paljon. Olemme mukana mm. Kohtaamisia kotikulmilla -hankkeen Elävässä joulukalenterissa: 16.12. saatat sunnuntaikävelylläsi törmätä liikkuvaan joulukonserttiin eri puolilla Pikku Huopalahtea! Lisätietoa seuraa.
Ps. Kiitos viime viikkoisten naamiotyöpajojen ja yleisöfoorumin osallistujille, oli hienoa jälleen kerran tehdä yhdessä!